Sloučení AA CR s PSA, jak to vidíte?

28.3.2013

Vložit nový příspěvek

Sloučení AA CR s PSA, jak to vidíte?

28.3.2013 20:45 vložil nosatec (Jaromír Nosek)  IP: gw136.somt.cz

Je docela typické a v tomto směru asi mnohé nepřekvapí,že se na stránkách Profesního společenství autoškol ( www.profiautoskoly.cz) se
v sekci diskuze čile rozvíjejí názory kde je podstata a jádro věci . Na druhou stranu se na těchto stránkách, druhé organizace, se neděje na oko nic, přesto se o tom diskutuje a vznikají nejrůznější scénáře vývoje i fámy. Ti co by mohli, nechtějí ! Co dodat, nejlépe otevřít diskuzi (i zde) a seznámit všechny např. s tím jaké bylo setkání vrcholných orgánů na společné schůzce v Praze a jak dál ! Jaromír Nosek Telč www.autoskolanosek.cz

Vložit nový příspěvek    Citovat

Re: Sloučení AA CR s PSA, jak to vidíte?

1.4.2013 11:48 vložil Ondřej Horázný (ondrej.horazny)  IP: 161-4-80-78.tmcz.cz

nosatec napsal

Výkonná rada AAČR má od valné hromady mandát k jednání o podmínkách sloučení obou sdružení. Tímto pověřením se řídíme a jednáme s PSA o možných procesních krocích ke sloučení (právní subjektivita, finance, stanovy pod.). O detailech a výsledcích těchto jednání bude naše členská základna informována. O samotném sloučení mohou rozhodnout až valné hromady obou sdružení. Zdá se nám nevhodné poskytovat informace o interních záležitostech našeho sdružení a průběhu jednání pro širokou veřejnost na veřejné webové stránce. Pokud jde o zmiňovanou diskuzi na webu PSA, k ní se nebudeme jakkoli vyjadřovat, protože se zjevně jedná o soukromé názory jednotlivých členů PSA, které neodpovídají průběhu jednání. Zveřejňování těchto názorů (navíc členy výboru PSA) nenapomáhá průběhu jednání o sloučení. Osobní invektivy přispěvatelů tato jednání znevěrohodňují už tím, že jsou v rozporu se schválenými usneseními.

Vložit nový příspěvek    Citovat

Re: Re: Sloučení AA CR s PSA, jak to vidíte?

1.4.2013 22:44 vložil Mgr. Jaromír Nosek (Jaromír Nosek)  IP: gw136.somt.cz

Ondřej Horázný napsal

Výborně, diskuze začala. Na úvod,existuje několik způsobů jak jakoukoli diskuzi diskreditovat. Prvním je nechat průchod emocím a někoho zesměšňovat, druhým je potom odmítnout transparentnost s odkazem na mandát, neveřejnost jednání apod. Myslím, že oba prvky se v diskuzi zde i na stránkách PSA už objevily. Není třeba z toho dělat „státní tajemství“, přece obě společenstva jsou občanská sdružení, oboje mají právě veřejné webové stránky a zde jasně deklarují smysl a účel činnosti. Nedělejme tedy z projednávání sloučení „utajovanou skutečnost mimořádného významu“, jde o racionální diskuzi, která, pokud bude v mezích slušnosti má určitě smysl. Diskuzi samozřejmě vedou a účastní se ti, kterým to za to stojí a tak „nesou kůži na trh“. Jestliže je záměrem něčeho se dobrat, pak to myslím nejde jinak. Pokud by za tím bylo něco jiného tzv. zastřený úkon a jiný cíl, pak by to bylo velmi znepokojivé! Čas ukáže.., díky za další názory, těší se Jaromír Nosek e-mail:nosek@autoskolanosek.cz

Vložit nový příspěvek