Valná hromada Asociace autoškol ČR, o.s. v roce 2011

4.10.2011

Valná hromada Asociace autoškol ČR, o.s. se uskuteční v sobotu dne 5.11.2011 v Pardubicích.

Pozvánka na valnou hromadu Asociace autoškol ČR, o.s.,

která se bude konat v sobotu dne 5.11.2011

v DK Dukla Pardubice, Gorkého 2573, 530 02 PARDUBICE

Začátek je v 9:00. Prezence účastníků od 8:00. Prosíme o potvrzení Vaší účasti nejlépe odesláním korespondenčního lístku poštou nebo zasláním emailu na asociace@autoskol.cz. Pouze v krajním případě potvrďte účast telefonicky na čísle: 222 722 821. V případě emailového či telefonického potvrzení prosím sdělte své členské číslo a název autoškoly z důvodu Vaší identifikace. Potvrzení je nutné kvůli zajištění oběda.

Podmínkou účasti na Valné hromadě je zaplacený členský příspěvek na rok 2011. Při vstupu do sálu se prosím prokažte členskou kartou. Pokud jste členský příspěvek na letošní rok nezaplatili, budete tak moci učinit na místě.

1. Program valné hromady:

zahájení, volba komisí, vystoupení hostů, zpráva o činnosti a hospodaření, Euronovela zákona o silničním provozu a zákona o autoškolách od roku 2013, věcný záměr nového zákona o autoškolách, intervaly technických prohlídek, diskuse, návrh a schválení usnesení VH.

2. Hosté Valné hromady:

- Mgr. Karel Bezděkovský, pracovník MDČR – vysvětlí problematická ustanovení Euronovely a odpoví na dotazy účastníků, týkající se Euronovely, která by měla být účinná od 13.1.2013

- Bc. Roman Budský, BA (Hons), externí pracovník MDČR – odpoví jako člen zpracovatelského týmu pro věcný záměr nového zákona na dotazy, týkající se připravovaného nového zákona o autoškolách těm, kdo se nezúčastnili krajských setkání autoškol s pracovníky MD a seznámí Valnou hromadu s postupem prací na přípravě zákona

- Roman Šotola – jednatel společnosti Centrum dopravního vzdělání, s.r.o. představí software se čtečkou pro vyčítání údajů z digitálních karet řidičů a plánování jejich výkonu a nastíní obchodní model pro školicí střediska při distribuci SW a čteček pro řidiče a školicí střediska

Dotazy pro hosty prosím pošlete předem na email: asociace@autoskol.cz

3. Další program:

Přítomni budou jako vždy prodejci pomůcek pro autoškoly, zejména Tomík Matys – Vogel Media, p.Jenčovský – pedály, JKZ s.r.o. – trenažér 3. kategorie podle zákona č. 247/2000 Sb. model AT 208 VRT, p.Schroter – učebnice, CD pro výuku, Systemconsult – p.Machačka, Truck Data Technology s.r.o. – čtečky karet – HW a SW

4. Pozvánka:

Výkonná rada AAČR bude zasedat v Pardubicích již večer v pátek 4.11.2011. Pokud bude mít někdo zájem  o debatu se členy výkonné rady a s některým z hostů, potom prosím pošlete email s Vašimi kontaktními údaji na adresu asociace@autoskol.cz Do předmětu emailu napište: „Debata 4.11.2011“.  Pro zájemce je možné zajistit ubytování v místě debaty. Místo a čas schůze Výkonné rady upřesníme přihlášeným členům emailem.

V Praze 28.9.2011

Výkonná rada AAČR