Nejlevnější řidičák ze slevového webu ?

7.3.2011 00:00

tak se dělá business?

1.5.2011 22:19 vložil Martin P  IP: gw1.metron.cz (neregistrován)

Výkonná rada Asociace autoškol ČR by se klidně mohla živit jako spisovatel detektivek nebo lobbista.
Představa ředitele autoškoly, který zpronevěřil po šesti tisícovkách od každého ze svých řekněme dvou stovek žáků a bude si je do konce života užívat na Bahamách je velice úsměvná a pokud neměla působit jako odlehčující pasáž závažného tématu, nemá v seriózním článku co dělat.
Celý článek mi nepřipadá jako rada spotřebiteli, ale spíš jako štvavá kampaň proti autoškolám s nižšími cenami než je Někomu příjemné. Celé to budí dojem, že zde bylo zcela záměrně zneužito oficiálního webu k nekalé soutěži, což pouze svědčí o nízkosti pod článkem podepsaných. Autoškola se dá vést diametrálně odlišnými cestami (po marketingové stránce) a stejně rozdílné jsou pak i náklady, které jsou zde chybně přičítány k nákladům na provoz vozidla.
Jestli se někdo pokoušel prostřednictvim tohoto článku odlákat zákazníky od levných autoškol, je vidět, že už neví kudy kam a pro svůj prospěch neváhá použít ani ty nejsprostší metody.

Reaguj

Re: tak se dělá business?

17.5.2011 16:15 vložil Sagem  IP: 13.57.broadband10.iol.cz (neregistrován)

Plně s Vámi souhasím...starejte se laskavě každej o sebe. Je zvláštní, že tady ještě není zmínka o včerejším zatýkání v jedné z pražských autoškol za podezření z prodávání řidičáků....asi někdo z vedení slavné asociace.

Reaguj

Re: tak se dělá business?

16.10.2011 22:46 vložil ABC  IP: ip-78-102-219-23.net.upcbroadband.cz (neregistrov

Tento článek na mě působil stejným dojmem, tj. že autor chtěl odradit od autoškol účastnících se slevových akcí...